header nuffnang

Followers

27 December 2010

met bb Nur Mia Nasuha

Salam...

hai...sabtu and ahad tak berkesempatan nk update langsung. I balik tepeng..klu da bercuti tu..blog pun kdg2 cuti..tak dan nk kuarkan netbook pun...

Baru jer awal muharram ari tu blik tepeng...tp kali ni balik coz nak tgk bb my sis a.k.a my niece. My only sis selamat melahirkan anak ke-3 dlm entry yg i citer ari tu.

My bro kat kajang pun balik sekali...but kitorang gerak dulu. Kul 9 kuar...around 2 a.m baru smpi tepeng. My bro n fmily gerak kul 10 lebih camtu....7 pagi esok baru sampai...hadui... die memang camtu..singgah2...tapi kali ni dasat..pg baru smpi. Tya nape lambat...sggh tido coz dari ari khamis die tak tido mlm...ptut la...huhu..

Ok back to the story...ari sabtu petang tu kitorang ke Trong (nama tmpt tau)..umah kakak n mak mertua sis... Die tak berpantang kat tepeng..coz anak akak yg ke 2 tu manja dengan belah mertua...klu balik tepeng cam susah ckit coz die tanak ngan org lain...ish2..aiman ni. Sian gak die baru nk masuk 2 thn, da dpt adik...tapi syukur...rezeki..dpt adik gegurl. Abg Alif yg paling excited...coz dpt adik pompuan.

Ayah jer tak dpt ikut, coz ayah and my p.cik/m.cik nak ke tanjung karang...nak settlekan kes mak su i. So ayah, pak/mak njang and mak tam i diorg ke manjung dulu. park kete kat umah my bro yg 1st..then naik kete my bro ke umah my uncle kat tjg karang. Hope everything will be fine and settle ngan baik. Abg yg sulung da pegi tgk my sis...so die tak ikut sekali...die teman ayah n p.cik2 ke tjg karang.

so, da jmpe my cutie niece...jom tgk pic :)


pssttt..macam muka sape ni.. Mcm abg Alif kot.. :)


hi all..my name is Nur Mia Nasuha..juz call me Mia..
ibu saya suke sgt ngan pelakon cute Mia Sara tu...



hee...cam kekok jer i pegang..tp ok lagi..still bole pgang bb yer.. practise..practise...no 2..hikhik


with opah ani..jiran depan umah..


opppss..ni bb yg da tak bape nak bb...smpi2 da tdo...


tetamu


Danish (anak my bro)..da geram nk gomol2 bb


he loves camera..camera love him too :)


syian aiman, takpe...we all still love u abg chik..da jadi abg dah..huhu...


alamak...wina da bgun...dhia n wina nak serbu Mia..


pandainyer Mia pandang camera



mama...wina nk g kat bb...


Mia: please help me...ada org dtg nk buli saye


mmmmuuuaaahhh...ha, da dpt kiss Mia...Mia da geram rimas tu..


fuhhh..lega Mia tak di apa2 kan..
ok jumpe lagi semua..later acik will update about me..tggu saya besar ckit lagi k..babai.



9 comments:

ann @ hatiberbunga said...

very2 cute!

.:. Maa .:. said...

wah... syok nya tgk bby... hik

Elin said...

ann: tq aunty ann :)

maa: syok ek ma...ape lagi...no 2 la..hehe.

chik star said...

comelnye mia.
sedapkn bau bby elin. hihi.
rindula kn nk bau bby lg.

sedap name tu.
Nur Mia Nasuha.

Naseb baik tak
Nur Mia Adamaya yek.
hihi.

chik star said...

elin as folow elin eyh.
:)

Elin said...

Chik Star: yup betul..bau bb sangat di sukai...rindunyer ngan bau bb. Ape lagi As...cepat2 la bg adif adik..hehe. k, thanks As..Elin nk follow As..tapi takde pun tempat nk follow..huhu.

Yan said...

Salam kenal dari akak..

betul ke kat tepeng ni mee udang yang the best?

Yan said...

Salam kenal dari akak..

betul ke kat tepeng ni mee udang yang the best?

Elin said...

Yan: hi slm kenal kak. Avtually sy pun tak try lg mee udang kuala sepetang tu...rmi ckp sedap..next time blik tepeng nk try lah. Emm zoo, bukit merah laketown resort and bukit larut pun best gak..hihi...cam tourist guide lak. G la jln2 tepeng kak yan..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...