header nuffnang

Followers

31 December 2010

last entry for 2010

Selamat Malam...

tinggal beberapa saat jer lagi kite nak menghampiri tahun baru 2011...
owh...betul2 rasa singkatnyer waktu..
tgh countdown ni sambil tgk citer hindustan kat channel Zee...

i rasa byk lagi azam thn ni yg tak dpt di tunaikan..
hope 2011 (yg bakal menjelma kejap jer lagi) dpt di laksanakan..

So to all my friends blogger..
i would like to wish u all a very Happy New Year..
semoga tahun 2011 menjanjikan yang terbaik buat kite semua..

And i wish

* semoga amal semakin bertambah..
*jauhkan sifat Mazmumah..dekat kan sifat Mahmudah..
*Buang sifat buruk dlm diri etc. hasad dengki, cemburu, busuk hati...dll...(Insya Allah)
*Tanak miss semayang 5 waktu...(Insya Allah)
*nak jadi isteri yg solehah and buang sifat panas baran n angin tak tentu pasai i nih..(da janji ngan hubby tadi..insya Allah) :)
*nak rajin masak..hukhuk (Insya Allah)
*nak saving (Insya Allah)
*nak further study..(Insya Allah)..dari tahun lepas dah postponed..tah bile lah..tambah2 da ada bb ni..opsss..jgn jadikan alasan...ok..ok..
*nak pegi bercuti jauh2 ckit..azam nih..haha..
*nak banyak duit.......hihihihihi...boleh ker??

I hope and wish all my azam will be accomplish in 2011...Insya Allah.. :)

Happy New Year to all...From elin, hatta and wina waidaa'.




3 comments:

Three Musketeers said...

Selamat tahun baru Elin...:) Hopefully, everything will go well for you yer...:)

Wina Momma Kira said...

happy new year 2011 elin & family!

Elin said...

Three Musketeers And Wina : Thanks to u all.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...