header nuffnang

Followers

13 December 2010

Jln2 Jusco

Hi...

Semalam me, hubby n wina g jalan2 Jusco Equine Park. Sekarang kan tgh Year End Sale...
memang byk sale...geram tgk baju2 bb. So just soping baju tido for wina and my nephew..murah2. And i pun shopping gak baju....kat googles byk sale...huhu. 50% lagi... Walid jer snyap2 tak soping ape2...die memang tak suka..klu nk beli kat die, memang i yg kena paksa die...itulah Encik Hatta...(i love u...tetiba).



Plan asal...ari abtu nak kuar...tapi cam mendung2...malas plak...ade hal lain ckit. So ahad baru kuar. At First i ajak g Mid Valley, hubby ok jer...tp tetiba i change mind...tak yah la...cam sesak jer (padahal belum pegi lagi..cemana tau kan..hehe)..so we just headed to Jusco Equine. Memang Jusco Equine and Cheras Selatan jer Jusco pilihan kesukaan i.


Sampai2 terus pegi makan dulu...lapau...



pandai anak mama guna knife and fork sendiri...belajar potong waffle..hehe

nyum..nyum...cedap..


muka marah anak manje walid..


Then after makan..nak masuk jusco..ternampak tempat main2 ni. Wina memang pantang nampak music car tu. So, walid bawak masuk tempat ni..Kids World ape tah nama die. Bagus gak tempat ni..besar cam Kiz Sports and Gym kat one utama tu. RM4 per entry. Hubby ckp..pegi la masuk jusco, walid jaga wina...wah..kemain seronok mama..huhu. Wina pun have fun dlm tu..mcm2 mainan die try. Diorg da abis main..mama tak abis2 lg shopping..takde la shopping sgt..biasa2 jer untuk anak2 buah.


Vroomm...vroomm...


naik slide plak..


walid....wina takut la main ni (actually ni utk budak2 besaq)


mama, ayid...jom balik. Behave jer budak ni..baik anak mama..ni sebab time ngandung mama suka berjalan..hihih. Good..good..


rilex jer sambil makan waffle

wahh...cam paparazzi walid ni...


Sampai rumah around 5pm. Teringin nak makan puding cocktail...so laju2 terus buat...nyum2..mengidam..hihi.




k...daaaa.


4 comments:

Marsha~ said...

btol lah kan??? mak2 kalau masa ngandung kuat berjalan, anak mesti terikut punye,,kalau dok umah mulale merengek je.. hehehe

Elin said...

Marsha: same ek..hehehe..saya 9 bln pregnant pun tgk wayang lg. sekarang ni rindu giler nk tgk wayang...huwaaa. Betul la, Alhamdulillah, my dotter klu bawak g jalan2..tak pernah la nak tantrum teruk2 tu. Biasa nye seronok jer...masuk keta..terus zzzzz..sebab penat main.

p/s: Kem salam qila and ariq. bile nak dating nih..hehe.

Mariana said...

comey je rambot diye
macam boo

Elin said...

Mariana: hihihi..mcm Boo cite monster inc. ek. Mama die suka sgt tgk citer tu, Ulan byk2 kali pun takpe. Wina jenis rambut ckit..tak penah potong lepas cukur masa pantang. Tu yg ciput jer tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...