header nuffnang

Followers

30 July 2010

11 months old Afrina Huwaidaa' (^_^)

Actually post ni da lama kat drafted..huuhuhu..internet kat casuarina..lemmmbap.


29 Julai 2010..

wina da turn to 11 months old. Lagi sebulan jer anak mama nak masuk umur setahun...
owh god...windunyer masa die baby... Wina umur setahun nnt time puasa..so nak wat b'day party nyer harus la di postpone lepas raya...meaning, time syawal la... Tengah fikir2 nak buat kat mana nih.. (^_*)..


When she turn to 11 months...story lagi..

> da pandai jalan 6,7 tapak..tu yang asik demam jer, demam nak jalan kot...mama n walid was so proud with u..
> call me mama, n walid as Abbbah.. (bila nak pandai sebut walid ni..huhu..sian walid)
> kuat menjerit or in other meaning...sgt friendly (suka tegur org, binatang..hehe)
> klu jumpe puppy or bird..suke buat bunyi cam halau...shhhh...shhh...
> pandai wat bunyi pggil cicak...bile nak suh die tido cepat...mama usik...cicak..amik wina...cepat2 die tutup muka kat bantal (sambil senyum)..so sweet..
> manja kemain ngan mama...dulu masa kecik manja ngan walid.. (tapi still manja with both of us)
> able to bye2 n flying kiss dengan jayanya... (klu cakap babai...nnt die sambung..mmmuuuaahhh)..siap buat bunyi..
> da berjaya turun katil sendiri...and da tau tkut tggi...(takde la main terjun jer...)
> balik from work...mama amik...sure nak kuar jalan2 kat luar naik bicycle die..klu tak...tantrum jer nak kuar...



tu jer yg teringat wat masa nie....ape2 pun..macam biasa...mama n walid luv wina waidaa' so much..muahhhhssss.. :)



walid's lil dotter

budak manje... :)



clever anak mama..


c'mon wina...u can do it..

3 comments:

Wina Momma Kira said...

happy 11 months old aunty wina's junior :-)

lamanya x singgah sini...bb wina pun dh besar nk masuk setahun dah..sikit je lagi tu by 1 year old insyallah dah boleh berjalan

HaninFarshid said...

happy 11 months,wina dearie :)

wah! dah besar dah dier :)and bijak lak tu ;) insyaAllah tak lama lagi dier dah boleh berjalan...congrats...

Elin said...

wina momma kira: Tq aunty..ha'ah lama aunty menyepi..hehe. Insya Allah, b'day party wina jr nnt..nk invite kira n family dtg yer.


hanin: tq to aunty Hanin. Insya Allah..hope by that time wina turn 1 year old...die da leh jalan. Nnt dtg b'day wina pulak yer..will inform nnt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...