header nuffnang

Followers

10 July 2010

~b1st~

Morning...

Pagi2 bangun (tak la pagi sgt..hehe)...surf tenet dulu...(mama reg nuffnang..ni mama Qies yang ajar..huhu)...baru nk belajar..while wina sleep with walid... when wina woke up...terus turun bawah....bagi wina breakfast nestum oat+prune dulu.. Then mama nak wat b1st utk mama n walid pulak. Semalam pg giant beli brg2 nk masak utk ptg ni. Tp kak mija tak jadi dtg this afternoon...coz ada emergency called..kena balik kpg. Hope semua nya baik2 aja yer kak mija. So, brg dah ada..mama masak spagetti w carbonara sauce..(senang bangat)...campak2 jer+brocoli+ayam slice2 dan siap di hidang bersama serbuk parmesan cheese.. :). 1st time buat carbonara... so this is our bekfes today..


.....................................>>>>>>




wina@giant...bz nak pilih barang jugak...pastu ramai yg tegur2 die... :)

boleh jer gaul sekali..

For Lunch..mama buat kan wina makaroni with Heinz sauce. Ari ni tukar menu sikit. Ni pun 1st time buat. Asik buat bubur nasi jer...ari ni change menu ek wina. Kemain suka die makan...sedap kot...tp bila mama rasa cikit...huhu tak dap...maybe bb rasa sedap...coz ada carrot n sayur2 dlm tu. gud 4 health. But mama plus brokoli n minched chicken tuk wina..baru nyum2. banyk jugak wina makan...next time mama try menu lain plak yer tyunk.



emmmm...yummeh mama.. :D

7 comments:

Mama Qiestina said...

yay antie yat dah klick iklan nuffnang wina..berkelip2 seme malam niii...

pandai mama boh iklan tuuu..seme 3-3 ade.lagi terror mama wina yee.antie yat dah dekat 2 thn ade belog baru tau pasal nuff.ekekee.

Elin said...

ala...wawawa..ni gigih buat bersama2 walid wina. Pastu da tak tau...takde pun kuar iklan...tak reti lor aunty yat.

~ maa ~ said...

rajin la lin masak2.... bgs2... ;)

~ maa ~ said...

selalu gak tau psl nuffnang, tp xtau mana nk mula. ajarla lin.... ;p

Elin said...

ma: ala masak simple2 jer.. Hah pasai nuffnang tu org baru belajar ngan mama qies kat atas tu. Pastu tata duk tolong..kena tgk cikit benda ni..klu salah paste tak kuar iklan nuffnang tu. Nanti klu da jadi org ajar ek..hehehe.

Mama Qiestina said...

ok dah nuffnang awak.

malam tadi 3-3 kelip iklan.sooo pasni tggu ar masyuk wit yaye wina :)

Elin said...

ye ker...waa..beshnyer, tq ar Yat coz bg inspirasi ni..hihihi..ala, tapi tak leh lawan mama qies ar yg da terer ber'blog..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...