header nuffnang

Followers

05 July 2010

wina @ pool precint 6

Salam...

Last saturday me n hubby bawak wina mandi pool kat precint 6 @ Putrajaya...tmpt yg Yat bawak Qies mandi ari tu... :). Sampai pukul 4 ptg...plan nk g alamanda dulu..tp kuar pun da dekat kul 3..hubby ckp elok pg kompleks mandi tu dulu...sbb kang klu pas balik alamanda baru nak pegi..mau dah malam..tak best mndi mlm2.. So, we decided pegi pool dulu. Kitorang org pertama yg sampai..takde org..upenyer ada session... we all masuk sesi 5-7pm. So pusing2 dulu kat tasik luar tu, sementara bukak kul 5... i beli bikini and pelampung wina kat situ jer...sume ada.. Siap ada baju mandi untuk lelaki dan perempuan (muslimah) untuk di sewa... best jugak. Around 4.45 baru la ramai org dtg n q kat luar tu..


cepat la walid..tak sabar nk mandi nih..

kikikikiki...


hubby bayar tiket, masuk n terus salin baju..afrina sgt seronok bermain2 air di sana...(ayat skema). Jerit2 die...skrg ni da pandai nk jerit jer...ee sabo jer la..kuat lak tu suaranya... Time mandi tu wina sorang jer bb...budak2 lain suke dtg dekat die n main2..die lagi suka ada ramai kawan...lepas tu baru ada bb umur sebaya dtg mandi sekali...somel.

sexy tak wina??hihi..

yeah..i'm ready..

semua serbu wina...diorg ckp..baby..baby..baby... hehe..

this boy ckp "eee...comeynyer bb nih...

mama n walid gelak jer...


bootylicious

afrina chit chat with humaira (her frenz)...sebaya umur 10 bulan...

walid..see up there...ada aeroplane..kepochi betul wina ni...hikhik

smileeee....


ok...next time mama n walid bawak wina mandi pool lagi ek...sonok betul..sampai kena sesema...pagi tadi da bawak die pegi klinik...walid pun tak sihat... but, ada sad story jugak..jam kesayanga...jam hantaran kawin i tercicir masa salin baju kat sana..tak perasan..sedih betul...w/pun tak mahal mana dlm rm400++..tp for me da mahai dah...wawawa...sedih betul....jam tu da dekat 3 thn pki....tp hubby tak marah...die ckp dah nk hilang nk buat cemana... :(. Takpe la..tak de rezeki la tu namanyer...

k wina....Nanti kita ajak an an, luq, amca, amie, rayyan and kawan2 yg lain mandi sama ek..baru besh.....haisshhh..sume boy la mama...

dadada..will update story pegi visit bb rayyan lak.

6 comments:

~ maa ~ said...

cekcinya wina.... hikhikhik... cumil... nanti nk bwk amca la. amca pun suka men air... tp tggu dia blh duduk n merangkak dulu... huhuhuhu... (lin, org nk story psl smlm pun, xde gambo ler.. adeh...)

Mama Qiestina said...

ewahhhhhhhhhhh wina mandi tmpt qies mandi tu hari yeee? besh kan kan?

ehehehe cekci pakai bikini omei omeiii...

debab la wina..brp kg dah tu?

Elin said...

maa: hihihi...cekci ek... t bwk amca ek.

Mama Qiestina: hehehe...besh..besh. Jom la bawak qies mandi sana...
Tadi pg timbang die kat klinik coz sesema...dah 9 kg..huhu.

mamamarissa said...

amboi, sakannya wina mandi...auntie tak sempat2 lg nak bawa marissa mandi kat situ :)

ann @ hatiberbunga said...

cekcinya wina.. ^__^

Elin said...

uhuks...cekci kan..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...