header nuffnang

Followers

13 July 2010

~wina new wardrobe~

Salam...

Weekend lepas takde g memana pun. I mean, kuar jauh2 or window soping...
weekend lepas juz @Nilai...hehe. Kemas2 umah jer (takde la kemas sgt), vakum, mop lantai..seminggu sekali jer leh buat..nak buat hari2 tak sempat n penat...wina tu sekarang keje nak lap lantai umah jer. Malam nak tido harus tukar baju tido lain pulak.. kalau tak memang itam ler suar die. That's why kena mop lantai selalu...huhu. Lagi satu keje die suka mengemas. Kemas jer..nnt dak bab tu wat sepah balik..huhuhu...layankan ajer...dah penat main...tido...mama n walid kemas balik...pastu nanti bangun..main lagi..mama n walid kemas lagi...hahahah...asik ulang tu jer lah.
.
.
.
.
Back to the title....ari ahad lepas, mama n walid plan nk beli wardrobe wina. Da lama nk beli....bakul n box baju die dah tak muat n melimpah kuar bakul dah...sadis tul. Disebabkan mama da janji ngan walid mggu ni tak nak kuar memana...so kitorang juzt cari almari wina @ Nilai 3 jer. i siap ckp kat hubby...g ikea ler...huhuhu...memang geram tul ngan brg2 ikea. Takpe la wina pki la almari ni dulu...t besar ckit, kita ajak walid g ikea ek...heheh.



Pagi tu kuar b1st kat al-salam..


hehe..kat tepi meja makan we all...ada fan wina...hhehe...diorang babai2 n flying2 kiss kat die...die pun reply flying kiss...funny.


after b1st..terus g nilai 3..

let's go bebeh


Dah tgk2..tak bnyk pilihan...boleh la...amik satu wardrobe ni gmbr mickey&minnie mouse...Sementara tggu hubby g amik brg, anak pakistan ni angkat buai ni...papa die suruh wina duduk dalam tu..heheh. Bijak budak ni...kagum ngan die...ckp melayu fluent jer (disamping ckp pakistan)..yer la sek pun kat area cni jer. Klu kite ni...jenuh nak belajar bahasa lain..cer kita belaja bhs die...huhuhu. Die siap cerita...time gerak gempur dapat 4A 1B...(standard 6 budak nih)...wah bagus2....clever. Anak bongsu dari 4 beradik...sume lelaki. Sebab tu die suka ngan wina kot.



cantik nyer buai ni mama...

abg..saye nak bawak balik bole tak??


sampai rumah...walid gigih pasang wardrobe wina dari kul 2 sampai kul 7pm. Adoi..len kali bayar upah die pasang n antar jer la walid. Mama nak wat keje pun susah...duk control wina sensorang kat bawah sambil wat kj. Walid kat atas pung pang pung pang..haha. Nanti la upload yg lain...nak deco2 bilik wina nih. Bila masa tah nak siap...huhu..bz sokmo.


siap jugak akhirnya..."wina pun nak help walid"

6 comments:

~ maa ~ said...

wah... seronoknya waidaa'. blknya mana 1? kat ats ye, mesti tantek nanti tu. hik. blk amca kt bwh je lin, dh tampal mcm2 kt blk bwh tu. hahahaha... lin dh tgk kan ;p

mamamarissa said...

wah!! wina dah ada wardrobe :)

p/s : marissa pun ada baju cam tue...tapi boleh tak, baju tue tak muat dgn dia...hahaha!!!!

Elin said...

skrg ni bilik die kat bawah,...tapi pas ada lemari ni...kitorang decide wat bilik die kat ats. Bilik amca kat bawah ari tu tantik..ada wallpeper cartoon2 lagi. Nnt nak deco bilik waidaa' gak..nak buh sticker girly2 lak...hehehe.

Elin said...

mamamarissa: Ala..wardrobe biasa2 jer aunty.. baju da tak muat bakul2 nyer...hihi.


Ala...pakai sama la jumpa nanti..heheh. Ye ke da tak muat..bam2 marissa nih. Ini pun amik yg umur 12-18. Klu amik 6-12..ngam2 soi jer..hehe. Muah2 kat marissa.

Mummy Zara Sofea said...

cute wina naik buai tue..cam bestje buai tu..

Elin said...

Mummy Zara: hehe..cute ke.. Cantik buai tu...price RM140 jer..Dtg la Nilai 3.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...