header nuffnang

Followers

01 August 2010

weekend...weekend..weekend


Salam...

Sabtu and ahad..berjalan2 jer...saturday, walid ajak g Mines...s
aje jalan2...and nak cari baju raya wina ckit...Sian wina, demam lagi..tp demam nyer kejap2 jer. Mggu lepas 2 hari jer..da baik. ni sabtu , ahad demam lagi...tapi siang ok jer..malam agak panas...nasib ada spare ubat b****t and demam.

tapi wina tetap active and happy even die demam..kuat anak mama..kat The Mines..keje nak jalan and berdiri jer dlm stroller...tapi bila pakai kan kasut...asik nak shoe off jer..haip. Mama jugak ada beli bnyk sticker tuk deco2 bilik wina kat The Mines...hehe...70% siap. Tapi biasa2 jer...tggl nak tempah langsir..tapi wina tak tido dalam bilik die pun.. tggu besar ckit...

eee...manyaknyer baju... (dak bam yg suka jerit nih...)

hi mama...see, i can walk.. (pki baju yg aunty nani bagi.. :))

mama nak amik gmbar pun, still nak mmuahh mama...(somel :D)


kan i da ckp..tak reti duk diam...except tido..huhu..


nak balik sudeh...


kat the mines..sempat mintak walid belanja jam. Jam mama (jam hantaran) hilang time bawak wina mandi kat Putrajaya ari tu...sedih sgt. To Walid: W/pun jam ni tak dpt di tukar ganti ngan jam yg ilang tu...tp tq very much abg... ayg sgt menghargainyer...hehehe
p/s: jam murah jer..huhu..tp dlmnyer pink..i loike.


2 comments:

mamamarissa said...

wina dah nak berjalan ya sayang...yeay!!!

Elin said...

mamamarissa: Haah aunty..ckit2..baru 5,6 step... yeaaayy..hee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...