header nuffnang

Followers

06 October 2010

watson membership

Tadi balik keje, me n hubby kuar makan...amik wina at mami house then terus g watson @desa cempaka. Kisah nyer kat opis tadi around 6 pm..me n nani nk mengepam..huhu...we all letak bag kat bilik file kat belakang...merangkap bilik semayang we all.. tgk bilik blkg terkunci...takpela..pg la kat tmpt yg biasa kunci disimpan...me n nani mencari2...still tak jumpa... tah2 si Zul bawak balik kot...zul adalah staf baru kat HR ganti syukri...

So my cooler bag n make up bag pun tak dpt amik...coz tadi i tggl kan dlm tu...plan nk masuk balik la lepas settle kan gaji...haissshhh...

tu yg ajak hubby g watson..nk beli facial foam + krim and lip balm (lip balm is the most important thing in my life..t'tggl lipstick takpe lagi..jgn lip balm..huhu..and i have 5 type of lip balm in my make up case...takde la make up sgt..coz i'm a simple person :p)...
dah satu ape pun takde spare kat umah...Kebetulan facial foam n krim olay yg i pki skrg pun da nk abis, n da plan nk pki garnier plak...sukati i jer suka tukar2 product... suka nk pki Garnier coz Lisa Surihani jd model..hahha, bleh?? tp selalunya lepas pki produk yg mcm2..i pasti akan kembali ke OLAY...olay d hati ku...tp saje want to give a try to Garnier...

So, i pun beli la produk tu....time byr, budak cashier tu offer jadi member...only costs rm12 and u will enjoy a lifetime of benefit..seumur idup...no need to renew...and dpt rm200 voucher lg.

the membership card and rm200 voucher


brg yg terpaksa beli coz takde spare kat umah..len kali kena buat sume double...aiyoo


After that singgah farmasi...coz hubby igt nk beli kan wina breath right...sebab idung die asik tersumbat jer 3, 4 hari ni...tak selsema..tp bunyi2 bila time malam..sian tgk die...cam tak comfort jer nk tido. So ask d pharmacist..die kata not suitable for baby umur setahun... die suggest brand iliadin. brand ni we all penah gunakan tuk wina time die bb2 lagi (doc kat az-zahrah yg suggest)...coz ms kecik idung bb kan selalu bunyi kroh kreh tu...heheh....so beli jer iliadin ni...hope better la..



iliadin



peace...now wina can sleep tight..sweet dream :)


6 comments:

Hafida Amy said...

siannye korang..aku sib bek dh pam awl2 klu x, lg la xtau cmane coz aku dh ade stock tgari punye...upenye apis yg bwk blk kunci ek..huk3..luq2 pun pkai lg illiadin tu n sterimar utk cuci idung..

Elin said...

fida: hmmm...tu la pasai...igt kan si zul...upenyer apis punye keje...cait2...sian aku..pg2 ni pinjam powder wina...hahahah.... Tu la, dulu pki iliadin tu...then da abis lama dah...ni bila da jadi kroh kreh tu baru la beli balik...mami ckp idung die cam tersumbat..bunyi cam dengkur..sian...coz siang pun mcm tu...igt kan time mlm jer..tp bukan selsema..takde hingus...tak tau nk pki ape lg. sabtu ni nk try g An-nur....

.:. Maa .:. said...

erm... nk beli jgk la. amca kdg2 pun bunyi gk. kat farmasi sblh klinik fatimah tu ke lin?

Wina Momma Kira said...

wina pun mesti ade lip balm

eh, wina jr. x pandai buat 'peace' lagilah heheee

Elin said...

ma: Ha'ah..dekat sebelah klinik Fatimah tu..try la. Waidaa' baru2 ni die selsema...tp da baik..tp time tdo bunyi2...die pun rimas2 n marah..sian plak..

Elin said...

Wina Momma Kira: same la ngan elin..harus bawak lip balm ke mana2 jer...

hehehe, tul tu...wina jr. lum pandai wat peace..klu suh wat peace, die tunjuk jari telunjuk kiri kanan...hihihi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...