header nuffnang

Followers

12 October 2010

cover album wina :)

Morning....

hehehe..title cam gempakk jer...
tak de mane pun...
saje suka sgt2 ngan gambar yg kak su a.k.a mak long amik ni...
cute ah....macam cover album...
copy dari FB..kak su tag kat fb, tapi i copy masuk pc...

p/s: mak long..nnt amik lagi eh... :)










10 comments:

~emma~ said...

waahhh comel nye lady gaga junior nie... suke la suke la...
glamer la u pasnie afrina..☺

Elin said...

emma: aunty emma...saya tanak jadi lady gaga...saya suka lagu 1 ni jer...doakan saya tak jadi macam die tau...hikhik...jgn lupa dptkan cover album terbaru saya ni...cover jer la...album belum release lg..hukhuk..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

siyesnyer wina ni.. =)

Elin said...

leily: heheh...siyes ek muka die...cover album rock...kena wat muka camni...hehe.

Wina Momma Kira said...

canteknya gambar..macam hasil kerja pro :-)

wina macam biasa maintain cute mcm aunty wina jugak hahaha!

Elin said...

wina: haah, cantik kan gmbr ni..akak yg amik gmbr ni mmg minat fotografi...cun die amik gmbr..

hihihi...wina cute cam mama die la..yerla..yer la..aunty wina pun cun la... :)

suhaida shukor said...

kemain baby kerut dahi.. hehe. anyway, best nya life orang da kawen ni. banyak penyejuk ati.. hehehe

Elin said...

suhaida: ape lg...cepat2 ler..hehe..sonok..kdg2 sakit ati or tensen2 kt tmpt kj..balik umh jumpe bb....ilang sume tension tau... su comey, cepat2 kawin...partner da ada tu kan... :)

Nurfurqan said...

Hi.. Elin... Nice pic! kalu wat header blog sgt cantik... Sblm nih malu2 jer nak komen awk... Thanks ea =P

Elin said...

Furqan: hi furqan...kite pun tgk kat k.emma, pastu tgk macam kenal jer...terus la add..hehe...blog awak pun sgt cute dgn budak2 tomei tu...cute.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...