header nuffnang

Followers

07 August 2011

PKNS Bangi

Salam Ramadhan...

Semalam we all berjalan2 ke PKNS dengan harapan nak mencari baju melayu hubby and baju kurung sepasang lg for me. Tp sedih, tak jumpa kaler theme kitorang tu..bukan tak jmpa..tp tak matching dengan baju wina. Baju kurung wina da siap2 beli. At last baju kurung wina yg di tambah. So dua psg bj kurung die, mcm thn lepas jgak. Da cukup coz baju raya thn lepas pun 2 pasang, 2 kali jer pki...lepas tu tak pakai2 dah. Sayang jer. Baju jalan pulak..da beli ckit2 kat online and butik yg wat sale..da 5 pasang dress raya, Tggl nak tmbh t-shirt2, jeans and kasut for wina. Haishh puasa baru seminggu da fikir mcm2 kan. Persediaan awal namanyer.

Sampai2 je PKNS smlm, seronok nyer tgk suasana kuih muih and baju2 rya..terasa2 kedatangan syawal lak :). Sggh jugak kfc belikan wina meal tuk die. Actually dr nilai da beli porridge kat mcD, so sampai sana terus bg makan dulu. Today mama masak sup sayur and ayam goreng tuk wina...byk makan..seronok. Tak penat masak.

Smpi pukul 6 dekat Bangi..smpt bgtau my bro..and die and family pun dtg..smpat jumpa kejap, Lepastu terus bergegas balik nilai memenuhi jemputan berbuka puasa rumah ain member i. Fuhh memang byk giler masak si ain ni...alhamdulillah rezeki ramadhan. Mami wina and family pun ad sekali. Pukul 12 mlm br kitorang balik umah..adoi penatnyer, seharian kat luar. Wina smpi mandi kat umah cik ain. Thanks for the invitation Ain.

Owh baju raya kitorang tak dpt kan..so hubby decide Cuti Nuzul Quran ni..i apply cuti nak pegi jalan TAR. Selangor da mmg cuti..so tggl wina rumah mami kejap..klu tak memang tak larat la nk berjalan time puasa ni kat jalan TAR membawak dak kecik tu kan. I tggl nak beli lagi sepasang jer yg ready made. 2 psg da siap tempah. Then leh shopping2 t-shirt and baju wina kat sogo sekali :).

notakaki: klu bajet lebih leh beli h.bag raya kat sogo..huhu..kalau ade ler..:(




anaknyer mmg tk tinggal

bg budak tecik ni isi tank dulu

suasana dlm PKNS yg meriah

and kat luar ada booth2 jugak..

eee budak tak puasa kena paksa minum botol..klu tak asik nak nenen mama je..huhu penat.




3 comments:

S-N-B said...

sedang berlangsung di sini: http://nurbaiya.blogspot.com/2011/08/aku-buat-giveaway-nihmai-la-join-ramai.html

tyneedy said...

we all dah selesai elin. hehehe. seminggu b4 puasa done, sbb malas nk bersesak. apa2pun happy shopping....

Elin said...

tyneedy: wah lagi advance akak ek...tgk cuti mggu depan..tp tk bawak wina la..tak larat..penat kot. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...