header nuffnang

Followers

08 August 2011

iftar @ Village View with kazenes =)


Salam 7 Ramadhan...

now i update time lunch hour ok. Stgh jam jer rehat time bulan puasa ni. Kena mention takut ada yg sentap lak kang.

*actually entry ni mlm td da drafted, tak sempat nk publish. Now just edit ckit jer*


12:00 am

Baru jer balik from Village View and rumah mami wina. Alhamdulillah rezeki puasa ke 7 ni...Jiran sebelah ade bg daging salai with pegaga, then kitorang berbuka dekat Village View with my cousins. Diorg da booked, kitorang smpi mmg ngam2 time berbuka. Sebb mula2 cari jalan tk jmpa..pdhal penah da dtg..time time bujang2 dulu la. Bestnyer, time bujang with budak umah..rajin sgt kuar berbuka sesama. Rindu kak ecah, kak mija..yg da takde kat cni la.

Thanks to aunt nonie, cik ima and cik yati coz da booked awal2 kan. Next time dtg berbuka umah i lak k.

After berbuka @ Kajang, terus balik Nilai g umah mami wina pulak. Ada jemputan makan laksa..nyum3..my favourite la. 2 kali tu makan hahah. 1st makan sorg..2nd time makan bila ain smpi..haha. Teruk tul..memang mcm nak pecah perut smlm. Da la time berbuka kat VV tu da mkn nasik. Jarang i berbuka mkn nasik..memang mcm tu dr kecik. Tp boleh jer..da mengah mcm ular sawa kekenyangan..haha.


otw nak ke Village View smpi gaduh2 la ngan en hubby sebab tak jmpa. Gps tunjuk VV kat jln reko. Biasa la org puasa..takut tak sempat berbuka..



muka hubby tercinta tgh menahan kemarahan..haha..sayang u :)


wina asik la dgn peace kan..tak abis2. Nasib peace cantik jer... :)


one happy family (^_*)


reporter, arkitek terlampau, bisneswoman..haha


makcik2 vogue

caaayaaang acik ima

us before balik..a pic as memory...bila lagi nak gather2ring kan. nnt i wat masak2..i roger u all. Janji tolong i masak k.

6 comments:

Vna Sandhu said...

bestnye berbuka dgn cousins, kitorg belum lg berbuka kat luar sbb mood rajin memasak sudah datang :-)

hihiiii wina jr punye peace sign tu menjadilah jugak, kalau Kira mmg x jadi...

Yan said...

muka semuanya macam nak sama. macam akak adik beradik.

Elin said...

Vna: Haah best jugak...meriah..ni pun curi2 masa la...klu tak bila lg kan. Hahah, wina mmg hantu peace, cam mama die...dulu2 die wat peace 10 jari..skrg da pandai :)


Kak Yan: heheehe, lebih kurang ek... :)

lily lotus said...

eh, sorry baru terperasan blog elin ni :) i follow!

LIP (^_^) said...

Comey je ur daughter reti wat peace...

achikmija said...

hmm best kn kenangan tuh...huhuhu miss u too babe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...