header nuffnang

Followers

26 July 2011

weekend: Teringin nak mkn Tutti Fruitti..tp lain yg jmpa.

walid yg sporting melayan wina eat.


Nite...

Ok skg ni i update kat umah k..untuk perhatian anonymous2 jer la...kena ada jgak tagline ni..dari masa ke semasa supaya org tak salah faham...begituuuu :).


Last week, keje berjalan jer lah. Ari sabtu tgh hari pegi umah opismate, die buat Kenduri Aqiqah and cukur jambul anak nyer yg super cute itu..Nik Ahmad Hariz (eh betul ke spelling camni..klu slh sorry la). Nak pegi bertiga cam segan, call my opismate lg sorang..tp si akak ni ada sedara from ganu lak dtg umah..so takpe la...jalan dulu lah..huhu.

wina pandang kerek jer tgk mama hold baby hariz

After makan2 and take pic...hubby decide pegi The Mines. Actually i teringin sgt la nak makan Ice Cream Yoghurt yg hangat diperkatakan skrg ini. So hubby pun ok. At first i ajak pegi bangi jer..Da dapatkan info dr kawan2..ramai yg ckp paling dekat adalah di Seri Bangi. Tp hubby plak ajak g The Mines...on jer..i kaki jalan..so i followww..hihi. Tapi the sad story is...cari2 tk jmpa. Diorg pun tak update dekat board tu. Sbb yg i tau mmg dekat The Mines baru sgt TF. Da penat pusing2..perut pun da lapar...i ajak hubby g Carl's Jr jer la. Lg pun tak penah mkn kat cni kan...so let's try. Nyum2 jugak..burger die mak aih..besaq nyer..fries pun debab2..macam jari wina..haha.
leka tgk boat...

wina asik cakap "haa tu boat...tu boat"

my happy baby

walk2 with mama..kak nam tgh tunjuk kasut baru beli tu..cute..rm10 jer :). Ramai plak yg tegur cute.

body massage- rm1 3 minit...best.

hubby ckp : nmpk cam best jer ayang ni..mcm main game jer..tak leh jadi nk jugak"..haha


wina also want...she said "walid, buh coin"..hihi so cute u nih.


CAri TF tak jmpa..jom mkn Carl's

aummm..burger pya la besaq..tak abis pun..tp sedaaaap

peace yo..peace je kejenyer


ala omel2 baby mama naik dog ni..hiks

dah nk balik met my ex school mate...nest time i g umah u yer...masak best2 k.. :)



4 comments:

Farah Shamsudin said...

cute sangat wina nih!

Vna Sandhu said...

cute sgt kasut tu, mmg kena dengan orangnye :-)

kitorg pun rajin gi mines, x tau pun ade TF kat situ..elin patut tanya staff kat situ, maybe ade yg tau

♥ Elin ♥ said...

alahaaii slim ha...apa rahsiaa nih?

Elin said...

Farah: tq aunty.

Wina:cute kan..ramai lak yg tegur ckp cute..and murah jer rm10 je. Tu la kitorang mls nk tya, so jln2 jer la...ada TF baru bukak. Tp cr tak jmpa. At last mkn dekat Bangi.

♥Elin♥:slim ke? ni kurus kering namanyer..haha. Tah la takde rahsia pun..memang genetik cenggini..and lagi satu maybe breastfeed kot. Elin di sana pun bf gak kan..chaiyok2...sure slim pasni..hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...