header nuffnang

Followers

15 July 2011

hepi b'day to you..eh belum lagilah mama :)

Salam jumaat...salam satu malaysia..cecece..

Belum lagi yer..title atas tu bukan b'day winawaidaa' lg pun. Saje2 je ni. Wina klu g kedai kek or nampak kek siap la die ckp "mama hepi beday tuyu"...tk smpi aati kan..beli la one slice. Nak beli sebijik harapan la nak abis 3 beranak ni mkn. Sure bg org jugak nnt. Sabtu lepas g b'day party kak aireen...kebetulan kek kat bawah ni da beli awal lg..just tak mkn je. So aunty ain bg candle..balik tu pas mndi..cucuk kat candle and suh wina blow that candle. Mama and walid menyanyi2 la kat die...semaaaangat je makpak ni kan..haha. Tiap kali beli kek, memang cucuk candle. Bape kali dah la dak winawaidaa' ni blow candle b4 her birthday..hehe :)



cepatla mama...

eat biscuit first

ready nak blow

walid gave support..c'mon wina...tiup..tiup.. ")


semakin hampir nak terpadam

yeah..at last..saya berjaya blow the candle..yeay..jemput makan semua (*_^)

6 comments:

atco said...

mula2 nak mintak maaf kalau kacau..nak tanya akak hantar wina kat pengasuh@nursery...saya nak pindah area sini bulan depan...tak tau nk hantar baby kat sape... :(

Marsha~ said...

eh eh.. smlm baru nak belikan seluar polka dot mcm ni utk qila tapi sadis sangat... takmuat... :(

Elin said...

atco..ape link blog awak. Nak bukak tak boleh. Akak hantar dekat rumah org..dekat taman sebelah umah akak jer. Sbb mula2 nak anta nursery kesian sbb kecik lg..tp da serasi smpi umur nak masuk 2 thn ni. Dr umur 2 bulan hantar umah pengasuh.

marhsa: heeheh..comyekan polka dot..mama die ni mmg suka polka dot. Wina amik yg size 3 thn ni..tu pun ngam2 gitu. Syian qila debab..takde size kan. Sbb size kecik2 jer tgk kat tesco tu. Pastu klu t-shirt size 3thn..tp kecik mcm sthn. sigh.

atco said...

terima kasih elin sudi reply...sorry ye blog atco ada prob sket skang nnt bila dah up blk sudi2 kanlah jenguk ye...rasa2 pengasuh akk sudi tak terima baby atco?nk hantar lepas raya baby dah 6 bln dah masa tu..pening dah cari2 tmpt..sbb atco tgh study leave so before pukul 5ptg dah ambik baby :)

Elin said...

atco: oo ye ke..sorry atco..bukan ape, babysitter anak akak dah jaga 4 org sekarang ni. Dulu mula2 hantar.anak akak sorang jer..dah umur 6 bulan ke atas baru ada tambahan. Die dah tak ambil, sbb dah ramai. Tp memang puas hati dgn mami die..makan sume di masak. Kat nilai ni, try cari taska. Dekat desa acasia ada byk jugak taska.

atco said...

bestlah dapat pengasuh mcm tu...takpelah bukan rezeki baby atco...nnt atco try turun area sana tgk2 taska...thanks Elin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...