header nuffnang

Followers

05 July 2011

jalan2 IKEA

Salam...

it's been a while i didn't update...rindu nk tulis...tp tahap malas n bz tu memang melampau...'sigh'. Plus tgh bz buat gaji for july.

Last saturday me and hubby pegi IKEA. Rasa mcm da lama tak pegi..bukan selalu pun dpt pegi. Bila terasa ade jer benda nak beli..terus ajak hubby. But cr barang yg murah2 and cute jer..hehe. Jom tgk gmbr jer lah...tgk mood malas da dtg..hehe. Lama gak tak update about winawaidaa' milestone. Sorry dear mama tak write about u da 2 bulan missed. Later will update ok. Da mcm2 perangai and ckp banyak pot pet2...syg dier.

otw


just arrived..rambut wina menggerbang br bgn tdo..haha

bb omel mamawalid


my cute baby da charge her energy. Ada sorang aunty chinese ckp dekat wina...'she so cute with her sport shoes and dress...haha. Anak aunty tu sebaya wina tp beza 5 bulan jer. Same year...suke budak chinese tu nak hugs and shake hand with wina. Dak wina ni tak takut org..sibuk follow dak chinese tu...my baby sgt friendly...like her mom kan wina.. :)

walid layan wina..mama jalan2..:)


duk guduk...

hyperactive

emmm..i beli ape td ek???



2 comments:

Vna Sandhu said...

lamanye x jalan² kat ikea..mmg comel pun junior aunty wina nie, x kira pakai ape pun :-)

Elin said...

aunty wina: ala aunty, wina and mama pun jarang pegi..coz jauh gak dr Nilai..hehe. Tp mama sy tu suka sgt ajak walid pegi. Thanks aunty wina coz puji wina...malu la..aunty wina pun cun sgt..mama ckp..hhehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...