header nuffnang

Followers

02 November 2010

Vicks Baby Balsam

Since wina waidaa' asik sesema n batuk jer baru2 ni...

i tak tau nk taruk ape lagi. B4 ni beli Iliadin...ok la jugak tuk idung tersumbat....
then mami suggest try beli Vicks Baby Balsam...tp for baby. Suitable for bb 3 month and above.

Ma, or sape2 nk beli kat area Bandar Baru Nilai ni...
cari kat Grand Union..coz ari tu g Guardian pun tak jumpe.



vicks baby balsam



wina happy face..luv u...


10 comments:

.:. Maa .:. said...

comel nye laaaaa ank dara ni... muka mcm dh besar je dia.... hehehehe ;)

.:. Maa .:. said...

tQ lin, pasni nk cr lunch nanti.... hehehehe...

dieha said...

thanks lin..pasni nk kena cari..tp di farmasi ada tak???comeynya anak lin...

Elin said...

Maa: tq..cam da besar ke?? kesik lagi la...hikhik. Try g cari kat Grand Union.

Dieha: hi dieha....rasanya kat farmasi pun ada...try ask d pharmacist k. Tq aunty Dieha. i linked u.

HaninFarshid said...

kyra memang pakai tu every night walaupun tak batuk and selsema...bagi panas skit badan dier :) bau dier pun best...hanin suka..kyra pun selesa..kat guardian,watson and farmasi semua ada jual...btw,wina makin comel :)

Elin said...

Hanin: really hanin..klu tak sesema or batuk pn bley bubuh ek. Yer la..bg pns kan. Ari tu cr kt guardian kt cni tak jumpe. B4 ni tak tau pun, then bb sitter wina yg gtau..terus pg cr. Bau mmg sedap..wina pun suka klu sapu ckit kat her nose.

tq aunty..kyra pun super cute tau.

Mama Qiestina said...

wahh harus cobe ni sbb qies tgh seme n asik sumbat idong.kat guardian ade kan?

wina syomel ahh, molot gituu :)

Elin said...

Mama Qies: try la yat...elok tau...sapu kat dada, belakang..
Try cr kat guardian..coz guardian kat Nilai ni cari ari tu takde.

hhehee...wina suke wat molot muncung mcm2 skg ni.. :)

~♥ iella ♥~ said...

tak rasa pedih kan...?

budak2 mesti suka kan..

Comey la...

http://fadthnwan.blogspot.com

Elin said...

iella: yup tak pedih...wangi lagi bau nyer.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...