header nuffnang

Followers

15 November 2010

~alamanda~

Salam...


Petang semalam berniat nk bawak wina waidaa' mandi2 kat Kompleks sukan Putrajaya yg dekat Pullman tu..dulu da penah pg sekali..time tu wina tak pandai jln lagi...So kali ni cam excited nk bawak coz da bole jalan plus die memang pantang tgk air...suka air..
hubby pun da check timetable..n decide dlm 4 lebih nak kuar..
tgh bersiap2 siap n da call iqah anak mami (bbsitter)...
tetiba hujan la plak..sian kak iqah da siap pki bj mandi ek..next week la kite pegi ek.
So, ajak hubby ke Alamanda jer la..ada nak cari barang ckit..nk beli puting botol avent wina...da lama beli botol ni...dulu kecik2 die tanak..coz nk puting pigeon jer...skg da besar..da tak pilih puting lg dah..so nk bg die pki btl Avent yg da lama beli tu...yg kecik pun penah bg dulu...da buang dah...

Smpi alamanda, ada buat pameran spec...ada happy hour, i juz check mata..hmm, naik lagi power..
wina suka sgt main2 kat situ...sbb ada byk puzzle mat tu...tambah pulak kak iqah ikut..
lagi tak terkawal anak dara sorang ni...berlari macam pro...nasib kak iqah rajin melayan..


peace


meleleh jer ayaq liuq coz gg tgh sakit..

wina n kak iqah..pantang jumpe bebudak..


tak reti duk diam, wina yg friendly..takpe mama like kamu active2..
pki kasut baru kirim kat aunty ma..hehe


ni jer yg di beli...


cute kasut ni..mama belikan tuk kak iqah sekali...dan2 tu nk pakai...siap berlari2..


mkn kat burger king..kak iqah malu-malu plak..


her new favourite...fries dip with ketchup..hehe


nyum3..sampai mama n walid risau takut pedas ke ape..huh..but die rilex jer..



8 comments:

.:. Maa .:. said...

comel je waidaa' ni ye, tp klu jmpa masyam je tanak tenyum pun. huhuhuhu, eh, baju waidaa' sama kakak chica kn, mana korang beli haaaaa..... hihihihihih ;) i like belang2, klu ada ank gegurl nk beli gk lah. ada lg x. hik ;p

pssst, kasut tu cumil je ;)

nanie said...

wakaka....bj wina n kakak chica sameeeeeeeeeeeeee.eh ma perasan.?? hihiii

Elin said...

maa: yer la...baju tu sama ngan chika...tp i beli dulu..n klu nak tau same ngan anak nor..si damia..hehe...comey kan belang2..mama nye kan gile belang..haha. Beli kat jualan gudang anakku kat 9th avenue ari tu.

cumil kan kasut tu..hehe.


nani: heheh..tu la, sama..nnt leh pki sama...hakhak.

Faryza said...

best nye gie jejalan

Marsha~ said...

hahaha.. comelnye betis dia..sexyyyyyyyyyyy!

Elin said...

faryza: ala..jln dekat2 jer faryza...


Marsha~: comel ke betis tu..sexy yo..hikhik.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ NOR ♥✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

Hehe... baju sama cam kak mia ye.... :)

Elin said...

Nor: haah baju sama kak Mia n Kak Chika...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...