header nuffnang

Followers

03 November 2010

habit baru anak dara sorang nih..

Salam...

huhuhu...tgk title mesti pikir..ape kah??

heheheh...habit baru winawaidaa' ni menakutkan ckit...
tp mama n walid sgt impress la ngan die...
ish3...awak tu anak dara...
kena beradab sopan seperti anak dara yg lemah lembut...kena sesuai ngan nama..
(huwaidaa'=means lemah lembut)...auwwww...


tapi begini pulak perangainye....
time kitorang dinner...
die wat keje begini rupa plak..
sempat lagi snap2 pic...
pastu dpt apa yg die nak....
terus we all serbu kat die...haahhahha...

nak tau ape habit skrg?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

see d pics...
opppppssss....



mula2 capai kedua2 tgn ke atas...



then..pijak kaki kanan kat mana2 tmpt yg rasa sesuai utk di pijak...
(abaikan bawah tangga yg bersepah..huh)



pastu....eeeyyyaahhh...dapat...
die punye la nak dptkan party hat kat atas tu....huhu...bagus berjaya..
bagus la sgt...len kali klu mama n walid takde..jgn buat camni tau...
dangerous...
ni la die habit baru die...kadang2 panjat grill...tggi jugak tu memanjat nyer...haisshhh...
malu mama tau...u kan girl..tapi takpe...kamu nk belajar kan...
it's ok bb...i tetap love u...

pastu kena marah..so duduk diam2 dlm tent ni ngan bear2 die...(takde lah..tak marah pun cyg ilebiu ni)



tetiba ada gmbr makanan...hikhik..makanan simple..sempat ar tung tang2..masak daging black pepper ni semalam...walid kata sedap...auwwww...
setelah abis bulan puasa..ni baru masak..punye la malas..coz we all mkn berdua jer...so beli jer. Kdg2 klu da bosan baru la masak...tu pun weekend.

ok babai.



14 comments:

.:. Maa .:. said...

babai...

Elin said...

maa: haha..babai...

Hafida Amy said...

wah...bagus2..wina belajar kn..xpe..t klu xaktif, lembs plak..hik3..biar die lasak skit..rajinnye ko msk lin..cayalah..

Elin said...

emmm bagus..tp cam menakutkan ckit la. Ishh, takde maknenyer rajin..tu klu dtg angin monsun timur sekali sekala jer ler...

~emma~ said...

tetibe je ade gmbr telur last skli..kiki

.:. Maa .:. said...

lin, nk komen lg... nape nmpak mcm sedeh je telur lin.... ;p

Elin said...

emma & ma: hahaahha...tetiba masa upload gmbr..gmbr telor ni masuk sekali..so tak yah byk2 entri..masukkan aje..hikhik.
Ma tu nama nyer telo kurang kolestrol...minyak tak banyak..pki planta..kikiki...

mamasue said...

mmg...anak2 besar tu mmg terrorist bab2 panjat memanjat ni...termasuklah anak dara mamasue dolu2...skrg dah besar dah...3 yrs old,lain plak hobby nye...which is...MELARAM! neway,kite mmg byk persamaan,mmg masak on weekends je...huhuhu..tp yg lain2 tu tak le beli,sbb melantak kt umah mak!

Elin said...

mamasue: that's y la..takut betul bab2 memanjat ni. Anak mamasue sgt cute la...chinese look, (kite da tgk blog mamasue)...like my hubby..mak nyer cina..tp anak i tak mcm cina pun..hikhik.

Hehe, sama la masak on weekend jer coz both of us mkn tak kuat sgt..huhu tu yg cekeding jer.. :(. Wah hari2 lain makan masakan mak..sure best giler. Anyway slm kenal...i linked u. :)

Hezesuze said...

mmg kanak2 seusia wina suka beno memanjat kan....tapi uols kene perhatikan tau...yelaaa malang kan tak berbau....hehe

Elin said...

hezesuze: yup kak...memang kena monitor 24/7...yer la..kdg2 kita tgk n jg betul2 pun..klu benda nk jadi tak bole nk buat ape jugak kan. Tapi selagi boleh...kt elak la. Tq kak.

Elin said...
This comment has been removed by the author.
farahana said...

hehe..mmg macam sofea gak.suka btol bongkar barang n capai something.hehe.

Elin said...

farahana: hehehe..perangai usia diorg ni memang lebih kurang kot ek..hehe...tp suke tgk kan...umur sofea n wina pun lebih kurang kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...