header nuffnang

Followers

09 July 2012

Majlis Aqiqah & Naik Buai

  As salam...

Huish take time nk update blog nih. Alhamdulillah, majlis aqiqah and naik buai Nur Amanda Soraya berjalan dengan lancar, syukur. Sorry kepada yg tak jemput..da post dekat fb, bz sgt aritu. Sbb buat dkt kampung hubby kat perak, ramai yg tak dpt dtg. Time kak wina da buat aqiqah and cukur jambul kat taiping..so this time gilir buat dekat kpg hubby pulak :).

Dekat side hubby mmg selalu buat naik buai. Time wina pun umur 6 bln buat naik buai dekat BD. I last minute tempah cradle ni. Mintak no kedai pelamin dgn cousin hubby. Deal ngan akk kedai tu ari khamis..dia ok jer. Nasib terima lagi. And puas hati sgt. Rm200 jer. :)
                                    
princess yg di raikan :)
                                         
labuh nyer pipi anak mama nih.
nyorok2 dah mr goat
                                       
selamat disembelih..eeee ngeri tgk darah membuak2..
                                                                      
apam polka dot yg i tempah dekat my aunty dekat tjg karang.
                                       
packing for goodies bag
                                         
makcik2 marhabban.

ini 'uwo' nenek mr hubby..comey kan..hehe

cradle yg mama tempah khas untuk Amanda..lena2 tdo dlm buai ni :)
i love this pelamin, simple but nice 


kak wina sporting posing


panas sbb buat dekat luar..tp nasib matahari dah naik..so tak kena dekat my baby





cousin hubby yg tak lama lg nk kawin

kakak as a flower girl..cute :P




peaceee

kazenes and m.ucu

L.O.V.E (^_^)


manje2 walid

sayangg adik, tkut org amik :D
with my bucuk dgn trade mark tak hengatt dia- 'ade mak kesohhh'. Very kepochi

m.cik2 ni sempat interview kak wina. Geram sebab dia demokk haha..
 Kakak tetap comel di hati mama

mama demokk

us with our princesses

sayannng adik amanda soraya



bercinta di malam hari..hehe. Pndai kak wina take pic.very d clever girl kak wina :)



5 comments:

MRS. K said...

comel buai tu... header blog dah kena tukar kot yang.. heheeh

Elin said...

mr.k: yerla...tah bila nk buat. buatkan pelisss, i byr jer..he3.

mummycda said...

Salam kenal elin....masyaallah cumel2 anak2 dara awak....:)

Elin said...

mummyyda: hai, salam kenal. Tq, Alhamdulillah :)

wisata outbound malang said...

lucu sekali :)
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...