header nuffnang

Followers

31 October 2011

FM and MPK @ Melaka


2 hari sabtu dan ahad...berkursus Fail Meja dan MPK di Hotel Seri Malaysia Melaka...rasanya...sda lama gile tak berkursus kat luar. This time bleh bawak family...tp mcm biasa tmbh la untuk bilik kan. Ok la jugak..sambil2 jalan2 Melaka..heh. Sebab da lama janji nak bawak wina g zoo melaka. Zoo negara da penah pegi..so excited la die kan.. Just arrived and parking die da tya "mama...kita da smpi zoo ke" hahaha..sian anak i.

Sabtu-29/10/2011

Seronok jugak FM kali ni..takde stress2 pun..happy2 jer...Start 2.45pm pembentangan on saturday tu...abis pukul 6pm. Haha kesian walid menjaga wina...ape lagi ke swimming pool la anak dara tu. Pantang jumpa pool and air. Kat umah pun sama..even die da mandi..kejap lagi kita mandi...die nk join lagi 2 kaki...boleh jer lah.

Abis je sesi pembentangan oleh pegawai2...terus zass...hubby tggu kat keta. Da hungry dua org kesayangan i...sian....so terus je ke mcD yg paling dekat. Sempat la lg roger2 achik mija...and we met there..seronok hu ha hu ha..tgk anak2 da mmbesar. Teringt zaman bujang2 plak..skrg masing2 da ada anak..huhu.





jumpa dak rayyan korea ni kat mcD ayer keroh 

Malam- Pukul 8.30 ada sesi BBQ...hubby tak join...die g lepak tgk bola sorang2...sian hubby...so i bawak wina. Tp die makan makanan mama je yer. Da settle, balik bilik tdo. No jalan2 malam tu..sebab penat.

Ahad-30/10/2011

Pagi2 pukul 7 da start aerobik. Tp i igt kul 7.30...memang da bgn awal...tp igt start 7.30 so kul 7 baru nak mdi...sekali si fida call ckp die pun lmbt..kul 7 sebenarnyer...huhu. Sampai2 je ngan kak hawa....da abis aerobik. Tak sempat tgk hekal and zul lead poco2..haha.

After aerobik, we all breakfast...and xtvt yg ditunggu2...Treasure Hunt, tp area hotel tu jer......wah best sgt. Preggy momma ni pun join k...fit lagi...hahah..tp bab lari tidak ler...jalan jer la. Mcm tak caya kumpulan we all menang 2nd place dari 4 kumpulan. Beza 1 point jer dengan Juara...(kata urusetia)...wawa....klu kitorang cepat ckit..pasti JUARA..huhu. Tapi mmg have fun lah...seronok. Cik Shikin pling sporting..terjun dlm pool untuk cari coin dalam ballon....haha. Time tu rasa nak terjun jugak..berkobar2 nak cari coin tu..







yeah, no 2 hokeyy


Da habis xtvt awal dari dijangka..patut smpi 11..tp 9.30 kitorang da abis xtvt. So free time untuk kitorang...bermandi manda la. I tak mandi pun..just teman si wina hantu air mandi pool. Walid yg paling setia tggu wina..tq hubby tlg jaga wina.




seronok sgt main air dgn geng bas sekolah...azim and abg arif.

beli ole2 ckit :)

sedap tgk belacan bakar tu...


bila tgk gmbr ni wina ckp "mama, abg ada bb"..hahaha jgn marah la uncle zul yer...

 (tak tersusun sudah gambar..kakaaa)


After abis, balik bilik siap2 kemas beg semua...pukul 11.30 turun dewan tuk sesi penyampaian hadiah and Anugerah2 pada yg terima. Pukul 12.15 mcm tu da settle kursus...Yeay masa untuk g zoo...yang tu nnt sambung lain yer...babai.









2 comments:

♥ Elin ♥ said...

melaka mmg best!

;)

Elin said...

kan...heheh...

nnt boleh pegi lagi..dekat jer..sebelah negeri jer :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...