header nuffnang

Followers

15 March 2011

happy birthday abg danish

Salam...


(To anon..i update this entry at home..sila la jeles. Wah, skg ni tiap kali update mesti kena tulis mcm ni..annoyed betul).

Owh malam ni wina tdo awal la..pukl 10 da tido..seronok sgt mama, mcm tau2 jer time walid takde. Bila da anak tido awal, mama nyer sibuk plak tanak tdo awal. Haishhh, tp ni jer la chance yg ada kan. :P

Ari ahad lepas me, hubby and wina g celebrate my nephew punya b'day a.k.a cousin wina.
Actually, b'day Danish same date with my Anniversary. Igt lagi time nikah 8 mac tu...10 mac baru kitorang celeb and potong kek kawin ngan b'day Danish.

8 Mac 2011 aritu me n hubby celebrate our 3rd anniversary. And on Sunday baru i plan nk g celebrate b'day danish..siap tempah cup cakes kat Tesco.. tapi tak cedap sgt..huhu..takmo tempah lagi dah.

Thanks to my cousin Acik Ima and Uncle Syed coz sudi memeriahkan majlis..hehe.

To Abg Danish:

Acik harap Danish jadi anak yg bijak..
Takmo notty2 lagi dah...Danish da besar la...tak bleh notty2..malu tau
Semoga menjadi abg yg baik for adik Dhia...
Dgr cakap ayah n ibu..
And belajar rajin2 k... :)

Terima lah present keta control from Acik yg tak seberapa tu..hehe.



Happy b'day to u...happy b'day to Danish Haqil... wina tu pantang klu org celeb b'day..die memang sukakan suasana hari jadi..coz ada candle..and suka tiup candle.

cup cakes yg Acik sponsored..huhu..


thanks acik ima...


budak muka teruja nak tiup candle
wina : please mama, wina nk tiup..

Bro & Dhia Walid & Wina


ok la bg chance. After Danish da tiup lilin..pasang sekali lg lilin tu coz nk bg chance utk budak 2 org ni plak. B'day Dhia 26 Mac ni kan..nnt Acik bg la ape2 ek. Sekali kek Abg Danish punyer la byk. Suppose kek yg petak tu tulis nama Dhia coz lahir sama bulan ngan abg nyer. Sorry Acik tak tau..ayah Dik ya tak ckp, acik tolong beli jer tu.

baru perasan muka Dhia and Wina lebih kurang ngan rambut curly2 tu, nama pun cousin kan.


love u all much2 :). Mama da tenggelam tak nmpk badan dah..hih


4 comments:

chik star said...

ceeea wina berdiri tegak tu nk join tiup. hihi.

Elin said...

chik star: hihihi..tu la...excited tggu turn nk tiup lilin tu :)

Kaspersky Seller said...

Salam puan afrina. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Mamaleesya said...

dapnyeee kek...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...