header nuffnang

Followers

28 February 2011

resentful

Haishhh...

sangat sakit hati la dengan anon yg menyibuk kat blog i and member2 i ni...
ingat kan blog popular jer ada anon..but, blog picisan cam i ni pun ada anon...
hmmm..tak tau nk ckp ape..jeles agaknyer.... jeles ngan kehidupan org agaknyer..
thanks la pd yg bg info (u know who u are :P)..

agaknyer MAK CIK ni jeles kot ngan kehidupan we all yg ada blog ni..
actually blog ni just for my family and friend yg add jer...klu tak suka..tak payah la nk menyibuk kat cni kan...arrgghhh tension tau...

Lagi2 bila dgr statement tak bleh blah MAK CIK tu...konon we all OT update blog...
what the ...... Ingat kat rumah i takde komputer... Walaupun i ni tak la pandai IT sgt..at least tak buta IT cam die..huhu. For ur info MAK CIK..kat rumah i ada PC and netbook (bukan nak riak..tapi just untuk MAK CIK ni jer)..and u know who you are. And bukan nyer keje i kat ofis menghapdet blog jer yer...please see the date and day...sorry la klu terasa...tapi klu u baca..i nak remind lagi sekali...

"TAK PAYAH NAK SIBUK HAL ORANG, AND DONT JUDGE ORG, IF U SENDIRI PUN TAK BERAPA NAK BETUL..MACAM BAGUS JER"...

and u know WHO U ARE...MAK CIK..


After this..rasanya tiap kali nk post entry kena ada ayat macam ni kot kat atas tu "saya update my personal blog ni dekat rumah yer, bukan dekat ofis..sekian".

Hmmmmmm..MAKCIK ni annoying sungguh. Please go far away from my life...and my blog..haha.



mode=heart pain




4 comments:

.:. Maa .:. said...

ish3... ni lg sorang... sape la yg bg info tu... teruk pnya perangai. kan dh meletup bom... hurm... sabo je la.

♥ dak pink said...

jadik lagi? *geleng3 kaplo.

heshhh, makcik tu tatau ke kat opis IT block tok hapdet blog. betul2 buta IT lah!

Elin said...

ma: hahahah....terima kasih kat org yg bg info tu..cayalah...u know who u are..(tak abis2 ayat ni).

dak pink: geleng2 kepala gak.


memang buta it pun ain..tensen tau...igt duk HR tu rilex kot.

aruzacendana said...

hmm.. betul tu, kt opis mana bleh hapdet blog.... ingat kita xde duit ke nk beli pc @ netbook sendiri?? come on laaa... ** haih, ai plak yg marah lelebih nih...huhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...