header nuffnang

Followers

28 June 2010

sale..sale..sale...

Salam...

heheh title ape tah....bulan ni bnyk betul dengar sale..mothercare, jusco la..n baru2 ni ada My Dear warehouse kat Puchong...ni info dpt from sheeda mummy zara..thanks babe.. :). . Tak penah pegi pun b4 ni...ada dgr2 jer.... sampai2 sana..adoyai..panas betul...dgn ramai nyer org...fuh.

Kitorang tak lama pun..pegi tgk apa yg ptt jer. Tujuan asal g warehouse tu nak carikan wina bb chair, tapi takde yang berkenan... At last walid teruja ngan basikal tolak ni..heheh.. so, belikan wina basikal tu...suke betul die...price pun ok..dpt rm90 jer. Mama belikan fan yg baru...fan lama dah koyak2 di kerjakan wina.. murah jugak la..biasa RM19.90..kat sana i got RM15.. :)..hehe fan jer mama beli..ekeke.



sibuk tgh tune basikal die...heheh..



eh..eh...barney pun nak ikut la mama...serius jer muka..:)

after that, we shoot to jusco Equine park..coz da dekat sgt. Kat jusco pun tgh sale skrg ni......hubby beli jeans..n me beli purse...purse lama da sadis...hahaha...kesian..da lama niat nk membeli purse baru..tp this time br dpt beli..huhu. Lihat aksi wina waidaa' asik nk berdiri jer dlm stroller....sabar jer la...




and..makan2 at kenny rogers..but wina makan porridge yg mama masak dr umah.. nyum2 kan dik...hehe.



erk...masyam nyer salad ni mama..haha..sian wina..




yummy..tapi mkn tak abis pun...walid tukang abiskan..


that's it...len kali kalau ada ape2 sale lagi..roger2 ek..hehe :)

4 comments:

ann @ hatiberbunga said...

wah.. ni betul2 jalan2 smbil perabis duit gaji ni.. hehe..

wina.. auntie nk pinjam basikal baru wina yg comel tu kejap, bleh?

Elin said...

hahaha....mana de cik ann...beli murah2 jer...

boleh2...nnt wina bawak ayra kat belakang yer..tak penah jmpe ayra yg cute tu lg.. :)

mamamarissa said...

amboi elin, shopping ya...basikal wina tue comelnya, marissa nak pinjam bleh??? :)

Elin said...

mama marissa: ala shopping benda murah2 jer aunty...aunty june..comel ek basikal wina tu...ehehe..
bole..bole...marissa dtg nilai ek...nnt wina bg pnjam.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...