header nuffnang

Followers

13 June 2010

pity wina....

Dear sayang mama...

sian syg mama...demam lagi tapi hari ni dah baik demam....Alhamdulillah.
But ulcer dlm mulut n kaki naik merah2....tu jer yg tak baik lagi..
sedih betul mama tgk adik...menyusu pun da kurang..sebab sakit mulut...
hmmm..klu mama yg kena ulcer pun tak mkn..ni plak bb...
sampai mama kena pump susu...sbb adik tanak minum...terpaksa suap pki sudu...ala...syiannyer tgk....semalam pegi az-zahrah..doc just bg gel sapu dlm mulut...tp every time mama nk bubuh ubat...adik sure menangis melalak sbb sakit..tak sampai ati nk taruk...tp mama nk adik cepat sembuh...kejap lagi nk pegi klinik najihah plak..selalunya klu demam mesti pegi 2 kinik ni...tapi wina lagi sesuai ubat klinik najihah la...
masuk bulan ni...da 3 bulan adik demam berturut2...syian tgk...tapi nasib baik demam kejap2 jer...
sedih betul bab bile adik tanak mama pya BM...every nite biasa adik mesti jaga nk susu...tp 2,3 hari ni...adik nangis jer....tiap kali mulut masuk kat n****e mama...adik refused...n nangis....
hmmm...mama sedey la... Bagi la sakit tu kat mama...huhu :(
tadi mama call maklang... aiman pun dapat symptom yg sama dengan wina...
mulut kena ulcer...kaki naik merah2...cam ada air...ishh3...so worried la...sama lak tu kena ngan wina.jap ag kita g jmp doc lagi ek syg...


meragam jer die..

air liur asik meleleh jer....sebab mulut sakit... :(

hall atas da jadi tmpat main die...tp tak de mood nak main...nangis jer...

time nak tdo pun nangis2, tantrum dulu...then da penat baru leh tido

kaki bam2 dah penuh nek bintik2 merah...ade cam air dlm bintik2 tu...dont know why?

4 comments:

~ maa ~ said...

haaaa... dh boleeyyy... masuk la post baru... hehehe... leh komen byk2

Elin said...

ekekekeee...boleh da pun...tq so much ma..muah2..haha

Mayiskandar said...

ciannye...penyakit nih glemer ek skrg nih...takut...

Elin said...

ha'ah la kak mai...org kesian sgt masa die kena ari tu...nangis jer tak nak nyusu...sebab mulut sakit..virus ni cepat jer merebak...so carefull..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...