header nuffnang

Followers

27 February 2012

Contest : Keluarga Bahagia @ Lovely Family

As salam...

Hai tgh free2 ckit memalam ni...so mari join contest. Actually i telah di invite oleh cik Puan Zura Cantik untuk join contest kat blog dia. Simple jer, so boleh buat kejap jer. Sape2 nak join..mari2..silakan. Lagi ramai lagi best..meriah ckit kan..just suka2. Klu menang dpt produk DCL and wang tunai. E-genius ni mmg i  mkn pun since pregnant ni. Baru jer beli dari cik PZC.

ni i copy paste je cara2 nk join dr blog cik zura.

Cara-cara menyertainya :


1) Follow blog PZC ni dulu!!! harussslahhhhh....=)-DONE


2) Kemudian buat satu entry khas di blog anda sendiri. Dalam entry tu mesti letakkan satu gambar anda bersama keluarga yang anda rasa paling bahagia, ceria, sihat dan comel.-DONE


3) Kemudian, ceritakan serba sedikit mengenai gambar tersebut. Secara ringkas sahaja ye...=P-DONE


4) Lastly, sila tinggalkan link blog anda di bahagian comment entry ini untuk PZC tgk entry anda itu dan seterusnya akan follow blog anda jugak... Mudah kann???-DONE




Jadi gmbr yang saya nk letak adalah gambar ini:


*
*
*
*
*
*
*
*
*




Gambar ni took on April last year. i rasa gmbr ni nmpk sgt cool, happy, sweet and terpancar keikhlasan di wajah masing2 haha. Time ni pegi KLCC, bawak kak wina jalan2 on weekend...tahun lepas bertiga..insya Allah this April 2012 akan berempat. 

Hope boleh menang ye cik puan zura cantik...hehehehe...kidding. (^__^)





tq PZC jemput join contest...kawan2 yg nk join..cepat2 ek..closing date on 1st march 2012...c'mon..c'mon. :)






4 comments:

Puan Zura Cantek said...

Wawawa... I likeeee.... Sweet family... Mmg terpancar keikhlasan pic nih...i hope u bleh mng jgk kak... Tp as a first contestant ttp ada saguhati... Nnt ai bg ye...hihihi..

♥ Wina ♥ said...

sgt sweet!

gud luck..

Elin said...

Puan Zura Cantek: tq zura..ikhlas kan..hihih. Ye ker tq dear. :)

♥Wina♥: tq :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi family... =)
sweet sgt, gud luck yer..

psst, minat fm tak?
meh la sini,ada fm free nk bagi.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...