header nuffnang

Followers

16 January 2012

boat boat ♥Mines Cruise♥

Last saturday, hubby bawak me and wina naik boat kat The Mines. Actually selalu sgt g the mines, tak penah terpikir nak nek boat tu. Wina pulak klu pegi The Mines for sure kena bawak turun kat bawah tu sbb dia nk tgk fish and boat boat kat situ.

Last 2 week ada pegi mines and saje ckp dgn hubby, nnt kita naik boat nak. So sabtu lepas, takde kemana..jmaat tu hubby da ckp..esok kita bawak wina naik boat. Mama pun bgtau wina..dia macam excited nak naik boat boat :).

Tp i and wna kan baru baik demam...3 hari mc mggu lepas..and kena kuarantin. So weekend adalah hari melepas dendam kuar berjalan la...even batuk2 lagi..tapi tak worse sgt mcm aritu...batuk smpi sakit2 badan, dada.

We all kuar dlm pukul 4..sebab tggu princess i bgn tdo. Pegi petang br best..kang tgh hari panas pulak kan. Elok plak cuaca ari tu, tak hujan. Hubby amik pakej yg 40 minute. Sorang dewasa RM27, and wina free jer  sbb bawah 3 thn.

Emmm best sgt...coz 1st time naik...then satu boat pun tak penuh...mmg bawak ckit2 jer kot..so selesa sgt. Dak wina yg paling happy, tgk fish2, bird2.. Len kali kita bawak baby pulak yer... :). Sesapa yg belum penah naik...try la..memang best i ckp u all.



Add caption


kakak mcm sleepy jer...sedap di buai angin sepoi bahasa tu :)

haaa... ni giant keli tu

ada company buat annual dinner kat cni..wah best sgt..mcm dekat private beach :)

walid tgh explain sesuatu kat wina..hehe

kat situ byk sgt bird2. Hubby bgtau...dekat atas2 bukit belakang tu umah org kaya2..
haah, mmg  nmpk pun besaq2 rumahnyer...

i luv this pic.

budak excited tgk fish :)

driver boat tu bawak pusing2 tempat ekin and mawi kawin :)
palace of the golden horses

sempat snap tmpt keje walid...tp hari ni da start keje dekat KL...sian hubby.

3 of us

12 comments:

Momma Qiestina said...

wah finally wina dapat gak naik boat :)

syiokk kan! qies teruja habiss.lenkali bole bawak lagi.btw hubby keja sapura ek?

Elin said...

Haah Yat best sgt wina. Qies pun sama ek. Bdk2 sure suka kan.

Haah Yat..tu yg sll kena out station br2 hr tu. Br tukar tmpt keje dlm sebulan lebih. Now da kena pindah yg dekat kl. Tp company yg sama.

Azian Elias said...

pernah sampai tempat ni sekali. tapi tak cuba lak naik boat tu.

·٠•●♥ NOR ♥●•٠· said...

nak try gak naik.. tp cam takut jer... mia & afif ok jer kot... ibu dia lak yg penakut... tgk ikan besar2... huhu =p

ibu chiqamie said...

best best best....daku pon g ahd lps.bdk2 la xcited...bapak bdk pon sbb dia org sume 1st time naik.thn dpn lak la gamaknye nk naik lg pon...huhuuu

Elin said...

Azian Elias: Heheh, nnt cuba la naik...pasti seronok pya :)

Nor: Ala nor takut ke? Tak yah takut best tau..tp klu tak tahan, kang takut muntah lak. Wina tu mmg suka ajer ape2 pun..heheh. Nnt try...tggu pas bersalin.

Ibu Chiqamie: best kan...kitorang sume 1st time naik..biasa pegi tgk jer org naik..haha. Nnt pegi lagi ek..yeayyy.

♥ dak pink said...

Sabtu pun I pergi sana juga. Tapi tak jumpa you.

Elin said...

sabtu mggu lepas kan...ihiii..klu tak leh jmpa IR..hehe. Nnt bawak neeya nek boat ek..tggu besar ckit la..mesti kepoh sbb byk fish besar2..geli geleman.

HaninFarshid said...

yups...memang best...kyralah paling suka :) kalau nampak boat je mesti nak naik....hahaha!

eh! hatta kerja sapura eh? farshid dapat tawaran kerja situ....kerja offshore....tapi farshid terpaksa tolak....sebab dier time tu dier baru start kerja sekarang nie...kalau tak....mesti satu company :)yups...its a very good company....

wah! jeles.....leen tetap maintain cute walaupun pregnant....hihi....wina pun bertambah adorable....geram dengan dier....

leen, boleh tak e-mail hanin no.hp leen?hanin terhilang banyak number....nanti apa2 senang nak ctc....

e-mail hanin:honeyn82@yahoo.com

take care....hugs...

♥ Wina ♥ said...

kitorang pun xde mall lain nak pegi, asyik² Mines heheheee

tapi belum pernah bawak Kira & Syakil naik boat..kalau berdua dgn hubby pernahlah masa preggykan Kira dulu heheheee

Elin said...

Hanin, haah...baru tukar..tapi asik out station jer..huhu sedey. Tapi dekat2 jer la klu ada kes kapal..die kena wat inspection. Ala klu tak da satu company balik kan.

Haha, perut leen kecik jer kan hanin..memang jenis camtu...Tq aunty hanin..kyra pun sama, makin comel la.

Ok leen dah email kat hanin.

Elin said...

♥wina♥ Tu la, selalu g mines, ni baru la naik wina. Tapi mmg best..lagi2 dak wina jr. :). Nnt bawak kira and syakil ek..sure suka budak comel 2 org tu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...