header nuffnang

Followers

06 December 2011

♥suprised from mylovely ♥

Special dedicated to dearest hubby :


Ohooo...hubby ku sgt sweet mcm gula2 mentos berangin, kaler2...yg wina waidaa' suka tu..hihi.

Semalam around 11am camtu...ada org dtg kaunter. dak jiela pggil ckp ada org nk jumpa. Dengan menonong nyer jalan ke hadapan..sekali...wahhhh, hubby dtg bawak bunga and kek and card. Adoi nak gugur jantung. Siap tarik2 lengan baju mcm nak nangis..haha, sebab terkejut. Unexpected. Kelakar. Mesti dak jiela kata "eh, buat drama swasta plak budak 2 org ni".

 Hmm satu hari dak odah menyakat jer. Dak elin pulak senyum jer sepanjang hari, berbunga2 hati, kembang mekar seperti rose merah itu :) ..hahah.

Sepanjang kawan, bercinta and kawin..ni la 1st time dpt flower, malu tau. Romantis jugak u ni bang (^_*).

To dearest hubby yang manis...tq soooo much..love u so much2...even da celebrate my b'day on saturday nite...bleh plak wat surprise lagi mcm thn2 yg lepas. Hope smpi tua la camni. I tak harapkan kek besar2 pun..cukupla one slice pacak lilin. Tapi die mmg murah hati..tiap2 thn beli sebijik and cakap "takpelah..bawak opis bg kawan2 mkn". emmm mmg manis suamiku...auwww. ingatkan da tkde la kad and kek this year..sekali buat surprised mmg nk luruh jantung hatiku... (^____________________^).


Tq hubby for the elinmissyou (tiramisu) cheese cake tu and present. Love u forever and ever. hope bahagia hingga ke akhir hayat..amin.


nasib tak ramai sgt kat opis pagi tu..klu tak maluuu lah. tersipu2 gitu. :)



berbunga2 hati..smpi tak lalu mkn...nak pandang jer bunga tu,..kkekee..gatai.


tiap2 tahun..memang akan tulis nama penuh camni...skema ckit..hehe. Thn lepas "it's your b'day Noor Azlin Hamzah"..hihi..whatever i love u byk2

ala poyo jer gmbar ni...keje kak hawa la suh action pgg bunga bagai..hahahah..lawok.

tgk senyum lebor tu ha...ala spoil la..tudung yg sama pki ari sabtu mlm tu (tudung sale beli kat ratu...4 lai i grab..eh dan lagi tu). kes pg isnin kelam kabut terlewat, capai jer. Klu tau pki cantik2..ahak. 

sempat tgh hari tu balik umah masukkan dalam vase. Kebetulan ada vase plastik ni..beli 3 ada promosi masa tu dekat  9th avenue dulu. Lama dah..beli taruk bintang2 tu...berguna jugak. Siap kena masukkan air suam..tuang and masuk air sejuk plak. Jadi keje kan....rajin.
Pg tadi tya hubby..bunga i layu tak? dia reply...tak.."kembang mekar harum mewangi"...amboi.



5 comments:

·٠•●♥ NOR ♥●•٠· said...

happy belated Birthday Elin!... wah! Romantiknyer hubby Elin... So sweet... =)

♥ Wina ♥ said...

awwwww so sweet!

suruh husband u ajar sikit husband ai camne nak buat surprise mcm nie hehehehehh

Elin said...

Nor: tq nor...huhu, tu la elin pun rasa dia sweet..heeee.

♥Wina♥: hahahah, nnt i suh hubby i discuss ngan hubby wina k...hehehe. Mmg berbunga jer hati tau :). Wina nyer b'day this coming 25 kan?

Sue Mommy Cinta said...

wow so romantica de amor..hehe...epy belated birthdy elin..=)

Elin said...

Mommy Cinta : tq sue :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...