header nuffnang

Followers

19 November 2011

Majlis Persaraan @ The Royale Bintang, Seremban.

As salam...

Selesai sudah Majlis Persaraan org paling utama dekat USIM, dan 5 org P&P yg lain... Tugas buat invitation card, call follow up jemputan, tagging2...semua da settle. Lepas ni Bonus..lepas tu gerak gaji tuk thn depan pulak..huwaaa, what a bz day. Tp seronok satu2 selesai dgn jayanya...tahniah kepada semua yg menerajui majlis ni.

Semalam dr pagi kitorang staf2 HR perkhidmatan dah gerak ke Royale Bintang Seremban. Formerly known as Royal Adelphi. Event start pukul 2.45 ptg, pg tu perisapan tuk tagging2 tmpt VIP and tetamu...and sedikit rehearsal tugas masing2. Bos ada booked 1 bilik tuk urusetia..huhu cantik la bilik ni, executive room...bathroom die pun bessstt. Boleh la rmi2 pun..utk salin baju and solat jer.

gadis2..hahah


dekat bath tub ni pun teruja..kat umah takde...hahah



da siap2...nape gemoks

with geng mak buyong-acik fida :)

urusetia majlis-theme...red colour :)

with mak yong cc ema :). Kejap posing kiri..kejap kanan....hihihi.

registration..sambil2 tggu ketibaab Tan Sri...snap2 la kejap kan.. :)

ni je menu yg amik...sbb lapar giler...makan ok jugak.....smpi da termengah, tersandar tak larat.


ala gelap pic ni..abang azar sing..hehehehhe,

6 comments:

waalllaa! said...

sedapnyer makaaan.. my company pun nanti ade buat function jugak.. tapi tak dapat pergi kot... hmm..sedih.. orang lain boleh pergi..saya je selalu tak leh pergi.. sebab tak dapat izin..tu yang tak boleh pergi..

Elin said...

haah makan mcm2..best2 jugak...ala nape dear....sape yg tak izinkan tu.

♥ Elin ♥ said...

mana ad gemuk ler..baju tuh loose ler..:)

Elin said...

elin mama amani: i gemuk ckit sbb da 4 month ++ pregnant..huhu. KLu tk berat 39kg jer...sedis..ni baru naik ckit.

Puan Min Cantek (PMC) said...

terbaeklah korang ni...pasni boleh buat club mak buyung...hahahahha

Elin said...

Kak min: already done...sume da mak buyong...tinggal bos jer...hihihi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...