header nuffnang

Followers

01 May 2011

kenduri kendara

Salam....


Lamanyer tak update blog ni..
biasa time weekend jer la or free time.


Now i kat tepeng...jumaat, lepas keje balik umah siap2 packing baju..malam dlm 9.00 baru gerak. Amik adik dekat tjg malim...


sabtu-30 april 2011

~fasahah wedding~




Fasahah (my shoolmate) wedding. Mula2 prgi kenduri my friend yg ni kat kamunting jer...dekat, so pegi yg dekat dulu. Hujan jer time kenduri...tepeng memang selalunya hujan la. Hari2 hujan, so g kenduri pun dlm keadaan hujan, tapi tetap nak pegi sebab da bawak balik baju and hadiah. Bukan senang i ni nk g kenduri..dari kecik..memang mcm tak suka, haishhh..nasib baik i kawin ramai gak org dtg..takut org boycott tanak dtg plak..haha.

Pakai baju purple..sekali pegi kenduri fasahah, wahh masuk tema plak padahal tak plan and tak tau pun. Main amik jer baju sebab packing baju last minute (jgn tiru perangai mcm ni). To fasahah,. selamat pengantin baru, semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat, amin.


sabtu-30 april 2011

~ekin wedding~

they all couple from study dulu thun 2002..dasat tau...tahniah, akhirnya di jinjang pelamin :). Ingat lagi kenangan time tu....heheheh, ekin..your love story always in my mind...ahaks.


pegi umah pengantin,,,tapi pengantin takde, so pengantin lama amik gambar la..hehe.

bestfriendforever, geng tido ponteng class (sket2 jer), geng ronggeng, geng gunung rapat..huhu ipoh dihatiku..miss sgt2.

Lepas umah fasahah, hari yg sama we all ke Jelai, Batu Kurau...umah my best friend time study kat ITP dulu. Rindu sgt2 ngan ekin. Dulu serumah, sebilik, se'dorm', and sekawan yg sgt rapat..huhu. Dlm kul 3 lebih smpi umah ekin, but she went for outdoor photoshoot. Yg bestnyer kakak ekin still kenal i. Tapi ekin tak menghampakan, diorang singgah umah i, coz photoshoot kat taman tasik taiping, so otw back ke kpg die...ekin sggh rumah i. Macam best sgt sebab pengantin dtg umh kitorang..hihi. Hope our friendship smpi bila2 k ekin. Tak sabar nk tgk baby ekin...selamat pengantin baru, semoga kekal ke akhir hayat and dpt bb comey :).


1 mei 2011

~syazwan wedding~


Then hari ahad, labour day i pegi pulak wedding ofismate. Tapi pegi umah pihak pompuan coz dekat tepeng, kebetulan da balik kpg. Awal2 da inform syazwan yg we all nk g belah pompuan. Time ni pun ujan jugak..and i plan pegi ngan mama amca. Coz die pun balik tepeng...da jadi org tepeng..hehe. Ramai jugak org tepeng kat usim ni.. :). To syazwan and wife...selamat pengamtin baru...and...ayat yg sama gak...semoga kekal hingga ke akhir hayat..amin :).



Fuhh this time balik tepeng, banyak memenuhi majlis perkahwinan rakan2. Cam tak caya jer acik yin ni pegi kenduri kawin...hihihi. Will update lg mandi2 wina and cousin at tepeng.


3 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

lama menyepi...tapi noww meriahhhh

.:. Maa .:. said...

weeeiiiiwwit! hehe, jauh jmpa lin, nun di tepeng... ;)

Wina Momma S and S said...

wah wahhh banyaknya gi kenduri..mmg musim org kahwin kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...