header nuffnang

Followers

13 September 2010

Raya Part 1 at Bagan Datoh

Salam Aidilfitri to olls....

Ari ni baru nk mengupdate...da raya ke-4 dah...
maklumlah...bz raya...hehehe...

So raya pertama mama, wina n walid tahun ni adalah di Bagan Datoh...
Pagi2 walid n uwo da siap2 mandi n pegi solat hari raya...mama tak pegi pun...
(and setelah 1 tahun 14 hari..pada hari raya ke-2 red flag muncul....lama tu red flag tak muncul after giving birth to afrina..huhuhu...).

Aktiviti at BD tak bnyk pun...juz ke umah mak Long yg sebelah jer ngan umah my mil...
pagi raya dah hujan lebat smpi ke ptg jugak lah...
so tak de kemana pun... tp ramai sedara mara yg dtg umah mil thn ni....
bz sediakan air jer la mama ni..hehhe..

wina cam biasa..ade jer org dtg..die pun sibuk nk melayan..n ape lagi kena gomol la die ngan sedara mara walid from Langkap...hehehe. nasib la die tu memang jenis friendly...tp klu da ramai2 kdg2 marah jugak die coz rimas...

and kat BD sgt la meriah dgn Bunga api..mercun n meriam...dr mlm raya tu sampai ke pagi tak henti2 meriam buluh tu berdentam dentum.....bergegar umah...nasib la wina tdo lena jer...(wina sgt la obses ngan bunga api n mercun)..pantang nengok org main..mulut dh bunyi..uh...uh..uh...


pic we olls kat BD...tak bnyk pun tapi sempat la snap2...(more at fb)

d pinky us..

family mil


with 2 pupu n m.ucu




4 comments:

Hafida Amy said...

sonoknye raye ek...kene wat air je la lyn tetamu ye..bagus2...emmm...dh kuar red flag..kene ati2 pasni tu...heeee:P

Elin said...

heheh..tu la...wat air jer la..hikhik....emmm..kena beware pasni..haha...slmt hari raya odah..

zuhainikhusairi.blogspot.com/ said...

Budak bambam nak pinky dipagi raya..chumel nampak GG

Elin said...

zu: hehehe...tq aunty zu...die pun nk pinky cam mama n walid..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...